Uključi/isključi navigaciju
Univerzitet u Beograd - Poljoprivredni fakultet
AgroSpace - Repozitorijum Poljoprivrednog fakulteta
English
Српски
Српски (Serbia)
Srpski (latinica)
Engleski
Srpski (ćirilica)
Srpski (latinica)
Prijava
Uključi/isključi navigaciju
Pregled naslova
AgroSpace
Poljoprivredni fakultet
Doktorati
Pregled naslova
AgroSpace
Poljoprivredni fakultet
Doktorati
Pregled naslova
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Pregled naslova:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Traži
Redosled:
rastuće
opadajuće
Rezultata:
5
10
20
40
60
80
100
Ažuriraj
Prikaz rezultata 29-48 od 124
rastuće
opadajuće
5
10
20
40
60
80
100
Naslovi
Haptoglobin, macroscopic and bacterial indicators of the risk for meat safety at abattoir
[1]
Haptoglobin, makroskopski i bakteriološki indikatori rizika po bezbednost mesa na klanici
[1]
Hemijska karakterizacija i biološka svojstva polisaharidnih ekstrakata gljiva Fomes fomentarius, Auricularia auricula-judae i Sparassis crispa
[1]
Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva
[1]
Histološka građa jetre, creva, škrga i bubrega šarana (Cyprinus carpio L., 1758) gajenog u poluintenzivnom sistemu : efekti različitih tipova dodate hrane
[1]
Implementation of cooperative values and principles and their influence on business of agricultural cooperatives in Serbia
[1]
Influence of Hellebores Ingredients (Helleborus odorus Waldst. et Kit.) on Hematological Parameters, Acute Phase Proteins and Neutrophil Granulocytes Functions in Rats
[1]
Influence of partial defoliation on content of major aromatic and flavonoid complex compounds in grapes and wine
[1]
Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil
[1]
Inkapsulacija aroma u karnauba vosku, alginatu i polivinil-alkoholu
[1]
Istovremeno određivanje ohratoksina A i ostataka pesticida u grožđu i vinu LC-MS/MS tehnikom
[1]
Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima
[1]
Karakteristike čajne gljive - kombuhe, fermentisane u prisustvu ekstrakata odabranih vrsta medicinskih gljiva
[1]
Karakterizacija i determinacija bakteriocina autohtonih laktokoka
[1]
Kinetics and the effect of mechanical methods on improving of cross-flow microfiltration and ultrafiltration of synthetic fruit juice.
[1]
Kinetika i uticaj mehaničkih metoda na poboljšanje unakrsne mikrofiltracije i ultrafiltracije model rastvora voćnih sokova
[1]
Koncept integrisanog izveštavanja preduzeća - instrument podmirenja informacionih potreba ključnih stejkholdera
[1]
Kontaminacija biljaka patogenim bakterijama iz vode za navodnjavanje
[1]
Liver, intestine, gills, and kidney histology of common carp (Cyprinus carpio L., 1758) reared in semi-intensive system : effects of different supplemental feeds
[1]
Methods of data collection in agriculture
[1]
Pretraživanje
Pretraživanje unutar ove institucije/grupe:
Kompletan repozitorijum
Grupe
Autori
Naslovi
Teme
Ova institucija
Autori
Naslovi
Teme