Приказ резултата 19-38 од 124

      Наслови
      Economic efficiency of different crop production models on family farms [1]
      Effect of added milk protein concentrates and ultrasonic treatment on the characteristics of set-style yogurt made from goat milk [1]
      Effects of mixtures containing different protein and fatlevels on growth and feed conversion ratio of common carp (Cyprinus carpio,L., 1758) [1]
      Ekonomska efikasnost različitih modela ratarske proizvodnje na porodičnim gazdinstvima [1]
      Evaluation of alfalfa nutritive value in ruminants based on morphological parameters [1]
      Fenotipska i genetska varijabilnost plodnosti nerasta [1]
      Fenotipska i genetska varijabilnost proizvodnih i osobina dugovečnosti krmača [1]
      Fitohemijska i genetička varijabilnost vrsta iz sekcije Serpyllum (Mill.) Benth. roda Thymus L. (Lamiaceae) u Srbiji [1]
      Fizička, hemijska, senzorna i funkcionalna svojstva fermentisanih kobasica sa dodatkom biljnih ulja [1]
      Fiziološki i biohemijski mehanizmi regulacije rastenja plodova paradajza (Lycopersicon esculentum Mill.) u uslovima suše [1]
      Haptoglobin, macroscopic and bacterial indicators of the risk for meat safety at abattoir [1]
      Haptoglobin, makroskopski i bakteriološki indikatori rizika po bezbednost mesa na klanici [1]
      Hemijska karakterizacija i biološka svojstva polisaharidnih ekstrakata gljiva Fomes fomentarius, Auricularia auricula-judae i Sparassis crispa [1]
      Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva [1]
      Histološka građa jetre, creva, škrga i bubrega šarana (Cyprinus carpio L., 1758) gajenog u poluintenzivnom sistemu : efekti različitih tipova dodate hrane [1]
      Implementation of cooperative values and principles and their influence on business of agricultural cooperatives in Serbia [1]
      Influence of Hellebores Ingredients (Helleborus odorus Waldst. et Kit.) on Hematological Parameters, Acute Phase Proteins and Neutrophil Granulocytes Functions in Rats [1]
      Influence of partial defoliation on content of major aromatic and flavonoid complex compounds in grapes and wine [1]
      Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil [1]
      Inkapsulacija aroma u karnauba vosku, alginatu i polivinil-alkoholu [1]