Приказ резултата 29-48 од 124

      Наслови
      Haptoglobin, macroscopic and bacterial indicators of the risk for meat safety at abattoir [1]
      Haptoglobin, makroskopski i bakteriološki indikatori rizika po bezbednost mesa na klanici [1]
      Hemijska karakterizacija i biološka svojstva polisaharidnih ekstrakata gljiva Fomes fomentarius, Auricularia auricula-judae i Sparassis crispa [1]
      Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva [1]
      Histološka građa jetre, creva, škrga i bubrega šarana (Cyprinus carpio L., 1758) gajenog u poluintenzivnom sistemu : efekti različitih tipova dodate hrane [1]
      Implementation of cooperative values and principles and their influence on business of agricultural cooperatives in Serbia [1]
      Influence of Hellebores Ingredients (Helleborus odorus Waldst. et Kit.) on Hematological Parameters, Acute Phase Proteins and Neutrophil Granulocytes Functions in Rats [1]
      Influence of partial defoliation on content of major aromatic and flavonoid complex compounds in grapes and wine [1]
      Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil [1]
      Inkapsulacija aroma u karnauba vosku, alginatu i polivinil-alkoholu [1]
      Istovremeno određivanje ohratoksina A i ostataka pesticida u grožđu i vinu LC-MS/MS tehnikom [1]
      Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima [1]
      Karakteristike čajne gljive - kombuhe, fermentisane u prisustvu ekstrakata odabranih vrsta medicinskih gljiva [1]
      Karakterizacija i determinacija bakteriocina autohtonih laktokoka [1]
      Kinetics and the effect of mechanical methods on improving of cross-flow microfiltration and ultrafiltration of synthetic fruit juice. [1]
      Kinetika i uticaj mehaničkih metoda na poboljšanje unakrsne mikrofiltracije i ultrafiltracije model rastvora voćnih sokova [1]
      Koncept integrisanog izveštavanja preduzeća - instrument podmirenja informacionih potreba ključnih stejkholdera [1]
      Kontaminacija biljaka patogenim bakterijama iz vode za navodnjavanje [1]
      Liver, intestine, gills, and kidney histology of common carp (Cyprinus carpio L., 1758) reared in semi-intensive system : effects of different supplemental feeds [1]
      Methods of data collection in agriculture [1]