Укључи/искључи навигацију
Универзитет у Београду - Пољопривредни факултет
AgroSpace - Репозиторијум Пољопривредног факултета
English
Српски
Српски (Serbia)
Српски (ћирилица)
Енглески
Српски (ћирилица)
Српски (латиница)
Пријава
Укључи/искључи навигацију
Преглед наслова
AgroSpace
Poljoprivredni fakultet
Doktorati
Преглед наслова
AgroSpace
Poljoprivredni fakultet
Doktorati
Преглед наслова
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Преглед наслова:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Тражи
Редослед:
растуће
опадајуће
Резултата:
5
10
20
40
60
80
100
Ажурирај
Приказ резултата 29-48 од 124
растуће
опадајуће
5
10
20
40
60
80
100
Наслови
Haptoglobin, macroscopic and bacterial indicators of the risk for meat safety at abattoir
[1]
Haptoglobin, makroskopski i bakteriološki indikatori rizika po bezbednost mesa na klanici
[1]
Hemijska karakterizacija i biološka svojstva polisaharidnih ekstrakata gljiva Fomes fomentarius, Auricularia auricula-judae i Sparassis crispa
[1]
Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva
[1]
Histološka građa jetre, creva, škrga i bubrega šarana (Cyprinus carpio L., 1758) gajenog u poluintenzivnom sistemu : efekti različitih tipova dodate hrane
[1]
Implementation of cooperative values and principles and their influence on business of agricultural cooperatives in Serbia
[1]
Influence of Hellebores Ingredients (Helleborus odorus Waldst. et Kit.) on Hematological Parameters, Acute Phase Proteins and Neutrophil Granulocytes Functions in Rats
[1]
Influence of partial defoliation on content of major aromatic and flavonoid complex compounds in grapes and wine
[1]
Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil
[1]
Inkapsulacija aroma u karnauba vosku, alginatu i polivinil-alkoholu
[1]
Istovremeno određivanje ohratoksina A i ostataka pesticida u grožđu i vinu LC-MS/MS tehnikom
[1]
Karakteristike belih sireva u salamuri proizvedenih od kozjeg mleka tretiranog različitim termičkim tretmanima
[1]
Karakteristike čajne gljive - kombuhe, fermentisane u prisustvu ekstrakata odabranih vrsta medicinskih gljiva
[1]
Karakterizacija i determinacija bakteriocina autohtonih laktokoka
[1]
Kinetics and the effect of mechanical methods on improving of cross-flow microfiltration and ultrafiltration of synthetic fruit juice.
[1]
Kinetika i uticaj mehaničkih metoda na poboljšanje unakrsne mikrofiltracije i ultrafiltracije model rastvora voćnih sokova
[1]
Koncept integrisanog izveštavanja preduzeća - instrument podmirenja informacionih potreba ključnih stejkholdera
[1]
Kontaminacija biljaka patogenim bakterijama iz vode za navodnjavanje
[1]
Liver, intestine, gills, and kidney histology of common carp (Cyprinus carpio L., 1758) reared in semi-intensive system : effects of different supplemental feeds
[1]
Methods of data collection in agriculture
[1]
Претраживање
Претраживање унутар ове институције/групе:
Комплетан репозиторијум
Групе
Аутори
Наслови
Теме
Ова институција
Аутори
Наслови
Теме