Uključi/isključi navigaciju
Univerzitet u Beograd - Poljoprivredni fakultet
AgroSpace - Repozitorijum Poljoprivrednog fakulteta
English
Српски
Српски (Serbia)
Srpski (latinica)
Engleski
Srpski (ćirilica)
Srpski (latinica)
Prijava
Uključi/isključi navigaciju
Pregled naslova
AgroSpace
Poljoprivredni fakultet
Doktorati
Pregled naslova
AgroSpace
Poljoprivredni fakultet
Doktorati
Pregled naslova
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Pregled naslova:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Traži
Redosled:
rastuće
opadajuće
Rezultata:
5
10
20
40
60
80
100
Ažuriraj
Prikaz rezultata 95-114 od 124
rastuće
opadajuće
5
10
20
40
60
80
100
Naslovi
The development of methods for analysis of halogen elements in solid samples in oxygen atmosphere
[1]
The effect of environmental potential of a locality on biological and antioxidant properties of pinot noir grapevine variety (Vitis vinifera L.)
[1]
The Effect of Kaolinite on Improved Water Use Efficiency in Different Irrigation Treatments of Peppers (Capsicum annuum, L.)
[1]
The effect of primary and processed plant products on red flour beetle Tribolium castaneum (Herbst) (Coleoptera: Tenebrionidae) development and behaviour
[1]
The effects of cultivar and cultivation technology on potato stress tolerance
[1]
The estimation of genetic parameters of longevity traits in black and white cattle breed
[1]
The influence of milk composition and heat treatment on the distribution of proteins in kajmak production and properties of the formed skin layer
[1]
The influence of soil type and nitrogen rates on the productivity of corn hybrids of different FAO maturity groups
[1]
Upotreba molekularnih markera i in vitro metoda u detekciji otpornosti suncokreta prema tribenuron-metilu
[1]
Use of molecular markers and in vitro methods for detection of tribenuron-methyl resistance in sunflower
[1]
Uticaj defolijacije na sadržaj važnijih jedinjenja aromatskog i flavonoidnog kompleksa u grožđu i vinu sorti vinove loze
[1]
Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka
[1]
Uticaj ekološkog potencijala lokaliteta na biološka i antioksidativna svojstva sorte vinove loze Burgundac crni (Vitis vinifera L.)
[1]
Uticaj fizičko-hemijskih karakteristika semena uljane tikve (Cucurbita pepo L.) na kvalitet i nutritivna svojstva hladno presovanog ulja
[1]
Uticaj kaolina na povećanje efikasnosti korišćenja vode u različitim režimima navodnjavanja paprike (Capsicum annuum L.)
[1]
Uticaj osobina uskladištenih biljnih sirovina i proizvoda na razviće i ponašanje kestenjastog brašnara Tribolium castaneum (Herbst) (Coleoptera: Tenebrionidae)
[1]
Uticaj sastava i termičkog tretmana mleka na distribuciju proteina u proizvodnji kajmaka i svojstva formirane pokožice
[1]
Uticaj sastojaka kukureka (Helleborus odorus Waldst.et Kit.) na hematološke parametre, proteine akutne faze i funkcije neutrofilnih granulocita pacova
[1]
Uticaj smeša koncentrata sa različitim učešćem proteina i masti na prirast i konverziju hrane u ishrani mlađi šarana (Cyprinus carpio, L., 1758)
[1]
Uticaj sorte i tehnologije gajenja krompira na otpornost prema stresu
[1]
Pretraživanje
Pretraživanje unutar ove institucije/grupe:
Kompletan repozitorijum
Grupe
Autori
Naslovi
Teme
Ova institucija
Autori
Naslovi
Teme