Uključi/isključi navigaciju
Univerzitet u Beograd - Poljoprivredni fakultet
AgroSpace - Repozitorijum Poljoprivrednog fakulteta
English
Српски
Српски (Serbia)
Srpski (latinica)
Engleski
Srpski (ćirilica)
Srpski (latinica)
Prijava
Uključi/isključi navigaciju
Pregled naslova
AgroSpace
Poljoprivredni fakultet
Doktorati
Pregled naslova
AgroSpace
Poljoprivredni fakultet
Doktorati
Pregled naslova
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Pregled naslova:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Traži
Redosled:
rastuće
opadajuće
Rezultata:
5
10
20
40
60
80
100
Ažuriraj
Prikaz rezultata 19-38 od 124
rastuće
opadajuće
5
10
20
40
60
80
100
Naslovi
Economic efficiency of different crop production models on family farms
[1]
Effect of added milk protein concentrates and ultrasonic treatment on the characteristics of set-style yogurt made from goat milk
[1]
Effects of mixtures containing different protein and fatlevels on growth and feed conversion ratio of common carp (Cyprinus carpio,L., 1758)
[1]
Ekonomska efikasnost različitih modela ratarske proizvodnje na porodičnim gazdinstvima
[1]
Evaluation of alfalfa nutritive value in ruminants based on morphological parameters
[1]
Fenotipska i genetska varijabilnost plodnosti nerasta
[1]
Fenotipska i genetska varijabilnost proizvodnih i osobina dugovečnosti krmača
[1]
Fitohemijska i genetička varijabilnost vrsta iz sekcije Serpyllum (Mill.) Benth. roda Thymus L. (Lamiaceae) u Srbiji
[1]
Fizička, hemijska, senzorna i funkcionalna svojstva fermentisanih kobasica sa dodatkom biljnih ulja
[1]
Fiziološki i biohemijski mehanizmi regulacije rastenja plodova paradajza (Lycopersicon esculentum Mill.) u uslovima suše
[1]
Haptoglobin, macroscopic and bacterial indicators of the risk for meat safety at abattoir
[1]
Haptoglobin, makroskopski i bakteriološki indikatori rizika po bezbednost mesa na klanici
[1]
Hemijska karakterizacija i biološka svojstva polisaharidnih ekstrakata gljiva Fomes fomentarius, Auricularia auricula-judae i Sparassis crispa
[1]
Hemijska karakterizacija, antioksidativna i antimikrobna svojstva polisaharidnih ekstrakata odabranih vrsta gljiva
[1]
Histološka građa jetre, creva, škrga i bubrega šarana (Cyprinus carpio L., 1758) gajenog u poluintenzivnom sistemu : efekti različitih tipova dodate hrane
[1]
Implementation of cooperative values and principles and their influence on business of agricultural cooperatives in Serbia
[1]
Influence of Hellebores Ingredients (Helleborus odorus Waldst. et Kit.) on Hematological Parameters, Acute Phase Proteins and Neutrophil Granulocytes Functions in Rats
[1]
Influence of partial defoliation on content of major aromatic and flavonoid complex compounds in grapes and wine
[1]
Influence of physico-chemical characteristics of pumkin seed (Cucurbita pepo L.) on the quality and nutritive value of cold pressed oil
[1]
Inkapsulacija aroma u karnauba vosku, alginatu i polivinil-alkoholu
[1]
Pretraživanje
Pretraživanje unutar ove institucije/grupe:
Kompletan repozitorijum
Grupe
Autori
Naslovi
Teme
Ova institucija
Autori
Naslovi
Teme