Приказ основних података о документу
Senzorno ispitivanje prehrambenih proizvoda u funkciji kontrole kvaliteta
dc.creator | Tomić, Nikola | |
dc.creator | Radovanović, Radomir | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T20:35:07Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T20:35:07Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.issn | 2217-852X | |
dc.identifier.uri | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3048 | |
dc.description.abstract | Jedan od najvećih značaja primene senzorne analize ogleda se u otkrivanju i razumevanju razlika između prehrambenih proizvoda. Senzorno ispitivanje se često primenjuje u prehrambenoj industriji u različitim fazama razvoja proizvoda, kod utvrđivanja održivosti, kao alatka u procesu kontrole kvaliteta i drugim sličnim situacijama, kako bi se pridobile korisne informacije za različite potrebe. | sr |
dc.publisher | FQCE – Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, Beograd | |
dc.rights | openAccess | |
dc.source | Kvalitet i izvrsnost | |
dc.title | Senzorno ispitivanje prehrambenih proizvoda u funkciji kontrole kvaliteta | sr |
dc.type | article | |
dc.rights.license | ARR | |
dc.citation.epage | 61 | |
dc.citation.issue | 9-10 | |
dc.citation.other | 1(9-10): 56-61 | |
dc.citation.spage | 56 | |
dc.citation.volume | 1 | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_3048 | |
dc.type.version | publishedVersion |
Документи
Датотеке | Величина | Формат | Преглед |
---|---|---|---|
Уз овај запис нема датотека. |