Преглед Radovi istraživača / Researchers’ publications тема: "funkcionalna hrana"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
Application of probiotics in cheese manufacturing / Primena probiotika u proizvodnji edamskog sira
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2004) -
Application of probiotics in cheese manufacturing - state, perspective / Primena probiotika u proizvodnji sireva - stanje i perspektive
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2003) -
The Effect of Plant Oils on Physicochemical and Sensory Properties of Dry Fermented Sausages / Uticaj biljnih ulja na fizičko-hemijska i senzorna svojstva suvih fermentisanih kobasica
(21. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 11.- 12. 03. 2016., 2016) -
Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with quinoa, buckwheat and pumpkin seed blends / Određivanje nutritivne vrednosti pšeničnog hleba sa dodatkom mešavine semena kvinoje, heljde i tikve
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2014) -
Production of milk and meat with functional food properties / Dobijanje mleka i mesa sa osobinama funkcionalne hrane
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2009)