Преглед Radovi istraživača / Researchers’ publications тема: "autochthonous lactic acid bacteria"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
The application of autochthonous lactic acid bacteria in white brined cheese production
(Croatian Dairy Union, 2011) -
Characterization of autochthonous Lactobacillus paracasei 08 strain on potential probiotic ability / Karakterizacija autohtonog soja Lactobacillus paracasei 08 na potencijalne probiotske sposobnosti
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2008) -
The ripening of white brined cheese made with autochthonous lab genus lactobacillus and lactococcus / Zrenje belog sira u salamuri proizvedenog sa autohtonim BMK roda Lactobacillus i Lactococcus
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2006) -
The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses / Karakterizacija autohtonih bakterija mlečne kiseline izolovanih iz belih sireva u salamuri
(Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2009)