Преглед тема: "grožđe"
Приказ резултата 1-8 од 8
-
Content of Polyphenols in Grape of Different Cabernet Franc Clones Selected in Serbia / Sadržaj polifenola u grožđu različitih klonova sorte Cabernet franc selekcionisanih u Srbiji
(21. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 11.- 12. 03. 2016., 2016) -
Contribution to the knowledge of the characteristics of new very early table variety of 'Serbia' / Prilog poznavanju karakteristika nove, veoma rane stone sorte vinove loze 'Srbija'
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2000) -
Cropping potential and quality of the grape variety Cabernet franc / Rodnost i kvalitet sorte kaberne fran
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2015) -
Effect of alcoholic fermentation on the quality of grape brandies / Uticaj alkoholne fermentacije na kvalitet rakije lozovače
(Univerzitet u Kragujevcu - Agronomski fakultet, Čačak, 2015) -
Encapsulation of bioactive compounds derived from fruit processing by-products / Inkapsulacija bioaktivnih jedinjenja sporednih proizvoda prerade voća
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2018) -
Fruitfulness and quality of grape of vine cultivars for wine in Grotzka vine district / Rodnost i kvalitet grožđa sorti za obojena vina u gročanskom vinogorju
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2000) -
Simultaneous determination of ochratoxin a and pesticide residues in grapes and wine by LC-MS/MS / Istovremeno određivanje ohratoksina A i ostataka pesticida u grožđu i vinu LC-MS/MS tehnikom
(Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, 2019)