Преглед Radovi istraživača / Researchers’ publications тема: "tannins"
Приказ резултата 1-5 од 5
-
The determination of titratable acidity and total tannins in red wine / Određivanje titracione kiselosti i ukupnih tanina u crvenom vinu
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2009) -
Drying of the aqueous extract of acorn Quercus robur in a spout-fluid bed / Sušenje vodenog ekstrakta hrastovog žira Quercus robur u sušioniku sa fontansko-fluidizovanim slojem
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2005) -
The effect of tannin supplementation of mid-lactation dairy cows diets on metabolic profile parameters and production characteristics
(Univ Ljubljana, Veterinary Faculty, Ljubljana, 2019) -
Influence of thermal treatment on tannin content and antioxidation effect of oak acorn quercus cerris extract / Uticaj toplotnog tretmana na sadržaj tanina i antioksidativni efekat ekstrakta hrastovog žira quercus cerris
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2004) -
Quality Traits of Grape and Wine of Merlot Cultivar (Vitis Vinifera L.) and Clones Selected In Serbia / Osobine kvaliteta grožđa i vina sorte merlot (Vitis Vinifera L.) i klonova selekcionisanih u Srbiji
(20. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13.- 14. 03. 2015., 2015)