Преглед Radovi istraživača / Researchers’ publications тема: "heljda"
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Chemical composition of buckweat with nutritive aspect / Hemijski sastav heljde sa nutritivnog aspekta
(Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2017) -
The effect of foliar feeding upon buckwheat seed yield and quality in organic farming system / Uticaj folijarne prihrane na prinos i kvalitet heljde u organskom sistemu gajenja
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2013) -
The effect of growing regions, microbiological fertilizers and soil additives on productivity of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) / Uticaj lokaliteta gajenja, mikrobioloških đubriva i oplemenjivača zemljišta na produktivnost heljde (Fagopyrum esculentum Moench)
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2014) -
Effect of microbiological fertilizer and soil additive on yield of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench)under high altitude conditions / Uticaj mikrobiološkog đubriva i oplemenjivača zemljišta na prinos heljde (Fagopyrum esculentum Moench) u uslovima veće nadmorske visine
(Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2012) -
Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with quinoa, buckwheat and pumpkin seed blends / Određivanje nutritivne vrednosti pšeničnog hleba sa dodatkom mešavine semena kvinoje, heljde i tikve
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2014) -
Impact agroecological conditions and land on the morphological features and yield Fagopyrum esculentum / Uticaj agroekoloških i zemljišnih uslova na morfološke osobine i prinos heljde
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2012) -
Results of testing the machineries for soil tillage and seeding the buckwheat and rye / Rezultati ispitivanja mašina za obradu zemljišta i setvu heljde i raži
(Nacionalno naučno društvo za poljoprivrednu tehniku, Novi Sad, 2015)