Приказ основних података о документу

dc.creatorOljača, Snežana
dc.creatorKovačević, Dušan
dc.creatorOljača, Mićo
dc.creatorDolijanović, Željko
dc.date.accessioned2023-12-21T08:57:25Z
dc.date.available2023-12-21T08:57:25Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.isbn86-83177-12-2
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6644
dc.description.abstractThe strategic cornerstones of enhanced productivity are likely to be the following: increasing genetic potentials of crops and livestock, reducing biotic losses associated with pests, pathogens and weeds, extending the range of abiotic adaptability (by increasing salt and drought tolerance) and increasing the efficiency of natural resource use. There are two very different ways to achieve those goals: biotechnology and alternative agroecological approach.sr
dc.language.isosrsr
dc.publisherEkološki pokret grada Novog Sadasr
dc.rightsclosedAccesssr
dc.sourceТематски зборник радова, Еко-конференција 2002: Здравствено безбедна храна. Књига II, Нови Садsr
dc.subjectagroecosystemsr
dc.subjectproductivitysr
dc.subjectbiotechnologysr
dc.subjectalternative agroecological approachsr
dc.titleПовећање производног потенцијала агроекосистема у систему одрживе пољопривредеsr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseARRsr
dc.citation.epage19
dc.citation.spage13
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_6644
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу