Приказ резултата 6535-6554 од 9775

      Наслови
      Proteinski sastav tofua korigovanog kvaliteta [1]
      Proteolitičke promene tokom zrenja polutvrdog sira proizvedenog na bazi koagregata proteina mleka [1]
      Proteolysis during ripening of traditional montenegrin white brined Pljevlja cheeses [1]
      Proteolytical changes during semy-hard cheese ripening based on milk protein coaggregates [1]
      Proučavanje anatomske građe lista Chenopodium album u funkciji osetljivosti na herbicide [1]
      Proučavanje crvene kruškine štitaste vaši, Epidiaspis leperii Signoret (Homoptera, Diaspididae) u Srbiji [1]
      Proučavanje difuzije soli u siru primenom penetracione teorije prenosa mase [1]
      Proučavanje diverziteta divlje trešnje (Prunus avium L.) na području jugo-istočne Srbije [1]
      Proučavanje genetičkih resursa jabuke (Malus sp.) multivarijacionom analizom [1]
      Proučavanje introdukovanih ranih sorti kajsije u beogradskom Podunavlju [1]
      Proučavanje korelacionih koeficijenata u populacijama muhara crnog semena, setaria germanica roth [1]
      Proučavanje mehanizma inhibicije rastenja listova kukuruza [1]
      Proučavanje morfoloških osobina, prinosa i kvaliteta suve materije autohtonih populacija Lolium perenne poreklom iz Srbije multivarijacionim analizama [1]
      Proučavanje osetljivosti odabranih genotipova paprike prema prouzrokovaču bakteriozne pegavosti [1]
      Proučavanje poznih sorti nektarine u gustoj sadnji [1]
      Proučavanje samooplodnosti sorti kajsije metodom fluorescentne mikroskopije [1]
      Proučavanje srednje poznih sorti kajsije u beogradskom Podunavlju [1]
      Proučavanje uticaja različitih ventilacionih sistema na raspodelu koncentracija čestica inhalabilne i respirabilne prašine u objektima za odgoj i završni tov svinja [1]
      Prouzrokovači bakteriozne uvelosti paradajza i žute uvelosti (Stolbur) paprike i paradajza [1]
      Proximate composition and sensory characteristics of Sremska sausage produced in a traditional smoking house [1]