Приказ основних података о документу

dc.creatorDjordjević, Nenad
dc.creatorDinić, Bora
dc.creatorGrubić, Goran
dc.creatorAleksić, Dušan
dc.creatorGlamočić, Dragan M.
dc.date.accessioned2020-12-17T18:11:21Z
dc.date.available2020-12-17T18:11:21Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.issn1451-1541
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/671
dc.description.abstractU radu je ukazano na značaj silaže kao konzervisanog hraniva za visoku i stabilnu proizvodnju mleka. Zahvaljujući brojnim eksperimenata, do sada su utvrđeni i precizirani postupci za uspešno siliranje veoma različitih hraniva. Razlike i jednostranosti u hranljivoj vrednosti različitih vrsta silaža treba korigovati pravilnim kombinovanjem međusobno i sa drugim hranivima. Savremena istraživanja u oblasti siliranja bave se problemima povećanje aerobne stabilnosti silaža, smanjenje stepena proteolize i povećanje svarljivosti istih.sr
dc.publisherUniverzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd i Poslovno udruženje za stočarstvo - grupacija za mlekarstvo, Beograd
dc.rightsopenAccess
dc.sourceMlekarstvo
dc.subjectsilažasr
dc.subjectaerobna stabilnostsr
dc.subjectproteolizasr
dc.subjectsvarljivostsr
dc.titleUticaj korišćenja različitih vrsta silaža na produkciju i kvalitet mlekasr
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage849
dc.citation.issue24
dc.citation.other2(24): 842-849
dc.citation.spage842
dc.citation.volume2
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_671
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу