Укупан број посета

Посете
[The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional serbian white-brined cheeses] [Utjecaj in vitro digestije na antioksidativna svojstva u vodi topljivih i netopljivih proteinskih frakcija tradicionalnih srpskih bijelih sireva u salamuri]283

Укупан број посета током месеца

март 2024април 2024мај 2024јун 2024јул 2024август 2024септембар 2024
[The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional serbian white-brined cheeses] [Utjecaj in vitro digestije na antioksidativna svojstva u vodi topljivih i netopljivih proteinskih frakcija tradicionalnih srpskih bijelih sireva u salamuri]794135317

Прегледи датотеке

Посете
The_effect_of_in_pub_2021.pdf179

Број посета по земљама

Посете
Кина58
Сједињене Америчке Државе51
Serbia20
Јапан8
Того8
Шведска5
Сингапур5
Украјина2
Аустрија1
Аустралија1

Број посета по градовима

Посете
Chongqing37
Belgrade17
Ashburn9
Odesa2
Taizhou2
Zhengzhou2
Bangkok1
Graz1
Guangzhou1
Haymarket1