Приказ основних података о документу

dc.creatorJambrak, Anet Rezek
dc.creatorDonsi, Francesco
dc.creatorPaniwnyk, Larysa
dc.creatorĐekić, Ilija
dc.date.accessioned2020-12-17T22:39:11Z
dc.date.available2020-12-17T22:39:11Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn0146-9428
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5084
dc.publisherWiley-Hindawi, London
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceJournal of Food Quality
dc.titleImpact of Novel Nonthermal Processing on Food Quality: Sustainability, Modelling, and Negative Aspectsen
dc.typecontributionToPeriodical
dc.rights.licenseBY
dc.citation.rankM23
dc.identifier.doi10.1155/2019/2171375
dc.identifier.fulltexthttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/bitstream/id/3599/5081.pdf
dc.identifier.scopus2-s2.0-85062598075
dc.identifier.wos000460255300001
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу