Приказ основних података о документу

dc.creatorTomašević, Igor
dc.creatorDodevska, Margarita
dc.creatorSimić, Milan
dc.creatorRaicević, Smiljana
dc.creatorMatović, Violeta
dc.creatorDjekić, Ilija
dc.date.accessioned2020-12-17T22:02:51Z
dc.date.available2020-12-17T22:02:51Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn0309-1740
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4488
dc.publisherElsevier Sci Ltd, Oxford
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceMeat Science
dc.titleThe use and control of nitrites in Serbian meat industry and the influence of mandatory HACCP implementationen
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage78
dc.citation.other134: 76-78
dc.citation.rankM21
dc.citation.spage76
dc.citation.volume134
dc.identifier.doi10.1016/j.meatsci.2017.07.020
dc.identifier.scopus2-s2.0-85026422525
dc.identifier.pmid28763699
dc.identifier.wos000411540700011
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу