Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils | 52 |
Укупан број посета током месеца
октобар 2023 | новембар 2023 | децембар 2023 | јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | април 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 3 |
Прегледи датотеке
Посете | |
---|---|
34.pdf | 12 |
Број посета по земљама
Посете | |
---|---|
Сједињене Америчке Државе | 17 |
Serbia | 6 |
Шведска | 5 |
Иран | 1 |
Јужна Кореја | 1 |
Того | 1 |
Број посета по градовима
Посете | |
---|---|
Belgrade | 6 |
Ashburn | 1 |