Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
Thermo-mechanic and sensory properties of wheat and rye breads produced with varying concentration of the additive | 98 |
Укупан број посета током месеца
октобар 2023 | новембар 2023 | децембар 2023 | јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | април 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Thermo-mechanic and sensory properties of wheat and rye breads produced with varying concentration of the additive | 2 | 5 | 2 | 7 | 8 | 9 | 6 |
Прегледи датотеке
Посете | |
---|---|
3230.pdf | 251 |
Број посета по земљама
Посете | |
---|---|
Сједињене Америчке Државе | 27 |
Serbia | 3 |
Того | 1 |
Број посета по градовима
Посете | |
---|---|
Ashburn | 12 |
Belgrade | 2 |
Novi Sad | 1 |