Приказ основних података о документу

dc.creatorTomić, Nikola
dc.creatorRadovanović, Radomir
dc.date.accessioned2020-12-17T20:35:07Z
dc.date.available2020-12-17T20:35:07Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.issn2217-852X
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3048
dc.description.abstractJedan od najvećih značaja primene senzorne analize ogleda se u otkrivanju i razumevanju razlika između prehrambenih proizvoda. Senzorno ispitivanje se često primenjuje u prehrambenoj industriji u različitim fazama razvoja proizvoda, kod utvrđivanja održivosti, kao alatka u procesu kontrole kvaliteta i drugim sličnim situacijama, kako bi se pridobile korisne informacije za različite potrebe.sr
dc.publisherFQCE – Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, Beograd
dc.rightsopenAccess
dc.sourceKvalitet i izvrsnost
dc.titleSenzorno ispitivanje prehrambenih proizvoda u funkciji kontrole kvalitetasr
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage61
dc.citation.issue9-10
dc.citation.other1(9-10): 56-61
dc.citation.spage56
dc.citation.volume1
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_3048
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу