University of Belgrade - Faculty of Agriculture
AgroSpace - Faculty of Agriculture Repository
    • English
    • Српски
    • Српски (Serbia)
  • English 
    • English
    • Serbian (Cyrillic)
    • Serbian (Latin)
  • Login
View Item 
  •   AgroSpace
  • Poljoprivredni fakultet
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications
  • View Item
  •   AgroSpace
  • Poljoprivredni fakultet
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Senzorno ispitivanje prehrambenih proizvoda u funkciji kontrole kvaliteta

No Thumbnail
Authors
Tomić, Nikola
Radovanović, Radomir
Article (Published version)
Metadata
Show full item record
Abstract
Jedan od najvećih značaja primene senzorne analize ogleda se u otkrivanju i razumevanju razlika između prehrambenih proizvoda. Senzorno ispitivanje se često primenjuje u prehrambenoj industriji u različitim fazama razvoja proizvoda, kod utvrđivanja održivosti, kao alatka u procesu kontrole kvaliteta i drugim sličnim situacijama, kako bi se pridobile korisne informacije za različite potrebe.
Source:
Kvalitet i izvrsnost, 2012, 1, 9-10, 56-61
Publisher:
  • FQCE – Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, Beograd

ISSN: 2217-852X

[ Google Scholar ]
Handle
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_3048
URI
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3048
Collections
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications
Institution/Community
Poljoprivredni fakultet

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
About the AgroSpace Repository | Send Feedback

re3dataOpenAIRERCUB
 

 

All of DSpaceCommunitiesAuthorsTitlesSubjectsThis institutionAuthorsTitlesSubjects

Statistics

View Usage Statistics

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
About the AgroSpace Repository | Send Feedback

re3dataOpenAIRERCUB