Преглед Radovi istraživača / Researchers’ publications тема: "mikrostruktura"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Application of electron microscopy techniques in cheese research / Primena tehnika elektronske mikroskopije u proučavanju sireva
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2009) -
Application of the intergranular impedance model in correlating microstructure and electrical properties of doped BaTiO3
(Međunarodni Institut za nauku o sinterovanju, Beograd, 2009) -
The effect of selected factors on rheological properties and microstructure of acid caseine gel / Uticaj odabranih faktora na reološke osobine i mikrostrukturu kiselog kazeinskog gela
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2004) -
Low temperature sintering of mechanically activated BaCO3-TiO2
(Međunarodni Institut za nauku o sinterovanju, Beograd, 2002)