Приказ основних података о документу

dc.creatorRadovanović, Radomir
dc.creatorRajković, Andreja
dc.creatorTomić, Nikola
dc.date.accessioned2020-12-17T19:48:24Z
dc.date.available2020-12-17T19:48:24Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.issn0354-2408
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2279
dc.description.abstractU ovom radu predstavljene su neke dileme koje već nekoliko godina prate konsultantske i sertifikacione aktivnosti po pitanju HACCP koncepta, koji su to standardi koji su u svoje zahteve inkorporirali HACCP principe i zašto je ISO 22000 standard, koji tek sada dokazuje svoju svrhu i svoje prednosti u odnosu na dosadašnja rešenje bezbednosti hrane koja se nalaze u primenu u industriji hrane. Na kraju, autori daju tumačenja nekih najznačajnijih novina koje je doneo ISO 22000.sr
dc.publisherPoslovna politika AD, Beograd
dc.rightsopenAccess
dc.sourceKvalitet
dc.subjectbezbednost hranesr
dc.subjectHACCPsr
dc.subjectsistem upravljanjasr
dc.titleBezbednost hrane - od koncepta (HACCP) do sistema upravljanja (ISO 22000)sr
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage53
dc.citation.issue1-2
dc.citation.other20(1-2): 49-53
dc.citation.spage49
dc.citation.volume20
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_2279
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу