Приказ основних података о документу

dc.creatorRašković, Božidar
dc.creatorStanković, Marko
dc.creatorDulić, Zorka
dc.creatorMarković, Zoran
dc.creatorLakić, Nada
dc.creatorPoleksić, Vesna
dc.date.accessioned2020-12-17T19:31:58Z
dc.date.available2020-12-17T19:31:58Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.issn1095-6433
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2013
dc.publisherElsevier Science Inc, New York
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceComparative Biochemistry and Physiology A-Molecular & Integrative Physiology
dc.titleEffects of different source and level of protein in feed mixtures on liver and intestine histology of the common carp (Cyprinus carpio, Linnaeus, 1758)en
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epageS112
dc.citation.issue2
dc.citation.other153A(2): S112-S112
dc.citation.rankM21
dc.citation.spageS112
dc.citation.volume153A
dc.identifier.doi10.1016/j.cbpa.2009.04.163
dc.identifier.wos000267520700208
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу