Приказ основних података о документу

Uloga i značaj HACCP koncepta u međunarodnoj trgovini mesom i proizvodima od mesa

dc.creatorRadovanović, Radomir
dc.creatorTomašević, Igor
dc.creatorTomić, Nikola
dc.date.accessioned2020-12-17T18:42:23Z
dc.date.available2020-12-17T18:42:23Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.issn0494-9846
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1180
dc.description.abstractThis paper reviews the most important elements, actual international agreements and regulations, especially highlights the role of up-to-date HACCP concept in global meat/meat products market and trade.en
dc.description.abstractRad je posvećen važnijim elementima - aktuelnim međunarodnim sporazumima i regulativi, posebno savremenom konceptu analize rizika i kritičnih kontrolnih tačaka (HACCP) - te njihovoj ulozi i značaju u globalnoj trgovini mesom i proizvodima od mesa.sr
dc.publisherInstitut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
dc.relationProjekat Ministarstva nauke Republike Srbije, br. 351005: Biotehnologija i agroindustrija
dc.rightsopenAccess
dc.sourceTehnologija mesa
dc.subjectHACCPen
dc.subjectTBT/SPS agreementsen
dc.subjectinternational tradeen
dc.subjectmeat and meat productsen
dc.subjectHACCPsr
dc.subjectTBT/SPS sporazumisr
dc.subjectmeđunarodna trgovinasr
dc.subjectmeso i proizvodi od mesasr
dc.titleRole and importance of HACCP concept in international trade of meat and meat productsen
dc.titleUloga i značaj HACCP koncepta u međunarodnoj trgovini mesom i proizvodima od mesasr
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage19
dc.citation.issue1-2
dc.citation.other47(1-2): 8-19
dc.citation.spage8
dc.citation.volume47
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_1180
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу