Приказ основних података о документу

dc.creatorTomašević, Igor
dc.date.accessioned2020-12-17T18:33:57Z
dc.date.available2020-12-17T18:33:57Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.issn0354-2408
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1037
dc.description.abstractPrema zvaničnim podacima, u periodu od početka obavezne primene HACCP koncepta u industriji mesa (1996-2003), značajno je smanjen broj infekcija izazvanih hranom kontaminiranom patogenim mikroorganizmima koji se nalaze u sistemu monitoringa u devet država SAD. Tako je uzrok kontaminacije i oboljenja, izazvan prisustvom E.Coli O157smanjen za 43 %, Campylobacter za 29 %, Salmonella za 19%, a Listeria za 21%.sr
dc.publisherPoslovna politika AD, Beograd
dc.rightsopenAccess
dc.sourceKvalitet
dc.titleBezbednost hrane - Američka praksasr
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage68
dc.citation.issue9-10
dc.citation.other15(9-10): 62-68
dc.citation.spage62
dc.citation.volume15
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_1037
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу