Преглед Poljoprivredni fakultet тема: "wine"
Приказ резултата 1-15 од 15
-
Antioxidants in beer and wine: The study of the antioxidant capacity / Antioksidansi piva i vina i određivanje njihovog antioksidativnog kapaciteta
(Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2010) -
The Assessment of Wine Chemical Composition of Merlot Selected Clones / Osvrt na hemijski sastav vina odabranih klonova sorte merlo
(21. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 11.- 12. 03. 2016., 2016) -
Characterization and adaptation of some 'Pinot Noir' clones to the environmental conditions of Serbian grape growing regions
(JKI-Institut Rebenzuchtung, Siebeldingen, 2015) -
Fenological Characteristics of the Wines of Merlot Variety (Vitis Vinifera L.) and Clones Selected in Serbia / Fenološke karakteristike vina sorte Merlot (Vitis Vinifera L.) i klonova selekcionisanih u Srbiji
(20. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13.- 14. 03. 2015., 2015) -
Fermentation Activity of Yeast in Pinot Noir Must
(Editura Ars Docendi, 2016) -
An Insight Into Selected Properties of Merlot Wines Obtained from Three New Clone Candidates
(Chiminform Data S A, Bucharest, 2016) -
Modeling of structure of changes in wine consumption by Markov's discrete model / Modeliranje strukture promena u potrošnji vina diskretnim modelom Markova
(Savez poljoprivrednih inženjera i tehničara, Beograd, 2002) -
Position of Serbia on the international market of alcoholic beverages / Srbija na međunarodnom tržištu alkoholnih pića
(Srpsko udruženje za marketing, Beograd, 2012) -
Productional and technological characteristics of the yellow trait of the smederevka variety / Proizvodne i tehnološke karakteristike žute odlike sorte smederevke
(Savez poljoprivrednih inženjera i tehničara, Beograd, 2002) -
Simultaneous determination of ochratoxin a and pesticide residues in grapes and wine by LC-MS/MS / Istovremeno određivanje ohratoksina A i ostataka pesticida u grožđu i vinu LC-MS/MS tehnikom
(Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, 2019) -
Structural Indicators Grape and Berry of Pinot Noir Clones and their Impact the Chemical Properties of Wine / Strukturni pokazatelji grozda i bobice klonova sorte Burgundac crni i njihov uticaj na hemijske karakteristike vina
(19. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 07.- 08. 03. 2014., 2014) -
Trans- and cis-resveratrol concentration in wines produced in Serbia / Koncentracija trans- i cis-rezveratrola u vinima proizvedenim u Srbiji
(Srpsko hemijsko društvo, Beograd, 2008) -
Wine: Symbolic and real significance / Vino - simbolički i stvarni značaj
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2000)