Преглед Poljoprivredni fakultet тема: "kvalitet grožđa"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Agribiological characteristics of new table varieties of very early ripening periods / Agrobiološke karakteristike novih stonih sorti veoma ranog perioda sazrevanja
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2002) -
Commercial and technological characteristics of new introduced interspecies grapevine hybrids / Privredno tehnološke karakteristike novointrodukovanih interspecies hibrida vinove loze
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2002) -
The influence of feeding young plants of the sauvignon white variety with potassium on yield and quality of grapes / Uticaj ishrane kalijumom na prinos i kvalitet grožđa sorte sovinjon beli u mladom trogodišnjem zasadu
(Savez poljoprivrednih inženjera i tehničara, Beograd, 2002) -
The influence of the size of vine living area to the characteristics of cultivar Cabernet Sauvignon / Uticaj veličine životnog prostora čokota na svojstva sorte Kaberne Sovinjon
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2003) -
Yield and grape quality of table varieties of different ripening periods / Prinos i kvalitet grožđa stonih sorti različitog vremena sazrevanja
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2000)