Приказ резултата 4473-4492 од 9909

      Наслови
      Korišćenje dinamičkih simulacija u proizvodnji jaja [1]
      Korišćenje hraniva animalnog porekla u svetlu novih propisa i mogućnost njihove supstitucije [1]
      Korišćenje staklenih vlakana pri reciklaži plastičnog otpada iz poljoprivrede [1]
      Korovi livada i pašnjaka Vlasinske visoravni [1]
      Korovi u zasadima koštičavog voća - šljive, kajsije i breskve [1]
      Korovi useva pšenice i mogućnosti njihovog suzbijanja [1]
      Korovi zasada sitnog voća i njihovo suzbijanje [1]
      Korovska flora prirodnih travnjaka Srbije [2]
      Korovska flora u konvencionalno gajenom lekovitom bilju na području južnog Banata [1]
      Korovska sinuzija u usevu pšenice i uticaj na prinos zrna u različitom režimu ishrane [1]
      Korovska vegetacija strnih žita nizijskog i planinskog područja centralne Srbije i njen sintaksonomski status [1]
      Korovske vrste livadske zajednice Danthonietum calycinae Cinc. et Kojić 1958. planine Stol kod Bora [1]
      Korozija sredstava mehanizacije u poljoprivredi [1]
      Korporacijski standardi i njihova uloga u međunarodnom prometu hrane [1]
      Kosanović, D., Blagojević, V.A., Maričić, A., Aleksić, S., Pavlović, V.P., Pavlović, V.B., Vlahović, B., 2018. Influence of mechanical activation on functional properties of barium hexaferrite ceramics. Ceramics International 44, 6666–6672. https://doi.org/10.1016/j.ceramint.2018.01.078: Supplement [1]
      Kreiranje mezopora u zeolitu ZSM-5 alkalnim tretmanom - uticaj koncentracije NaOH, temperature i trajanja tretmana [1]
      Kretanje čestice đubriva duž lopatice centrifugalnog rasipača sa diskom pretpostavljajući čisto klizanje čestice [1]
      Kriterijum procene pogodnosti zemljišta za odvodnjavanje sa stanovišta očuvanja životne sredine [1]
      Kriterijumi potrošača pri izboru goveđeg mesa u maloprodaji - pozicija goveđeg u odnosu na ostale vrste mesa, razlozi i učestalost upotrebe u svakodnevnoj ishrani i vidovi njegove kulinarske pripreme [1]
      Kriterijumi potrošača pri izboru goveđeg mesa u maloprodaji. A. Stav potrošača prema atributima kvaliteta goveđeg mesa, sklonosti i navike pri izboru kategorije, maloprodajnih delova i iznutrica [1]