Преглед тема: "yogurt"
Приказ резултата 1-4 од 4
-
Absorption of mycotoxins (aflatoxin M1 and M2) in yogurt by absorbents based on natural and modified zeolites / Mogućnost adsorpcije mikotoksina (aflatoksin M1 i M2) u jogurtu adsorbentima na bazi prirodnog i modifikovanog zeolita
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2006) -
Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditions / Primena i vijabilnost autohtonih sprej sušenih potencijalnih probiotskih bakterija mlečne kiseline u hrani i gastrointestinalnim uslovima
(Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, 2016) -
Effect of added milk protein concentrates and ultrasonic treatment on the characteristics of set-style yogurt made from goat milk / Uticaj dodatih koncentrata proteina mleka i ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka
(Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, 2014) -
The influence of different starter cultures on yogurt viscosity produced of goat's milk / Uticaj različitih starter kultura na viskozitet jogurta od kozijeg mleka
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd i Poslovno udruženje za stočarstvo - grupacija za mlekarstvo, Beograd, 2004)