Browsing by Subject "lactic acid bacteria"
Now showing items 1-14 of 14
-
Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures
(Faculty Food Technology Biotechnology, Zagreb, 2013) -
Autochthonous microflora of Sjenica cheese / Autohtona mikroflora sjeničkog sira
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2006) -
Autochthonous technology of Golija cheese / Autohtona tehnologija proizvodnje Golijskog sira
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2010) -
Bacteriophages, persistent problem in manufacturing fermented milk products / Bakteriofagi, stalna opasnost u proizvodnji fermentisanih proizvoda od mleka
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd i Poslovno udruženje za stočarstvo - grupacija za mlekarstvo, Beograd, 2002) -
Characterization of autochthonous lactic acid bacteria genus Lactococcus / Karakterizacija autohtonih bakterija mlečne kiseline roda Lactococcus
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2005) -
Determination of antilisterial effect of some microbial isolates from traditional zlatar cheese during the fermentation of soft white cheese
(Food Science and Technology InternationalFood Science and Technology InternationalFood sci. technol. int., 2022) -
Determination of autochthonous lactic acid bacteria from kashkaval cheese / Determinacija autohtonih bakterija mlečne kiseline iz kačkavalja
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2006) -
Importance of aerobic stability in silages / Značaj aerobne stabilnosti silirane stočne hrane
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2013) -
Isolation and characterization of autochthonous strains of lactic acid bacteria isolated from sjenica cheese / Izolacija i karakterizacija autohtonih sojeva bakterija mlečne kiseline izdvojenih iz sjeničkog sira
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2003) -
Lactic acid bacteria strains isolated from Sjenica cheese / Bakterije mlečne kiseline izolovane iz sjeničkog sira
(Institut za stočarstvo, Beograd, 2004) -
Maturation of kajmak in controlled conditions / Zrenje kajmaka u kontrolisanim uslovima
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2005) -
Strain typing with ISLpl1 in lactobacilli
(Oxford Univ Press, Oxford, 2006)