Преглед тема: "kvalitet plodova"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Biological and pomological characters of the introduced apricot cultivars in the region of Belgrade / Biološko-pomološke karakteristike introdukovanih sorti kajsije u beogradskom području
(Naučno voćarsko društvo Srbije, Čačak, 2005) -
Consumption of thermal energy and quality of drying of stone fruits / Potrošnja toplotne energije i kvalitet sušenja koštičavog voća
(Naučno voćarsko društvo Srbije, Čačak, 2006) -
Kernel fruits drying energy and quality aspects / Energetski aspekt i kvalitet sušenja koštičavog voća
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet - Institut za poljoprivrednu tehniku, Beograd, 2003) -
Parameters of Quality Fruits in Different Tomato Genotypes in Organic Production / Parametri kvaliteta plodova kod različitih genotipova paradajza u organskoj proizvodnji
(21. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 11.- 12. 03. 2016., 2016) -
Uticaj proređivanja cvetova na rodnost i karakteristike ploda sorte jabuke Golden Delicious
(Naučno Voćarsko Društvo Srbije, 2022) -
Vegetative and generative potential of the apple cultivars buckled on the weakly growth rootstock / Vegetativni i generativni potencijal sorti jabuke kalemljenih na slabo bujnoj podlozi M9
(Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela, 2000)