Преглед тема: "kajmak"
Приказ резултата 1-10 од 10
-
An autochthonous Serbian product - Kajmak Characteristics and production procedures
(Springer France, Paris, 2008) -
The influence of milk composition and heat treatment on the distribution of proteins in kajmak production and properties of the formed skin layer / Uticaj sastava i termičkog tretmana mleka na distribuciju proteina u proizvodnji kajmaka i svojstva formirane pokožice
(Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, 2012) -
Investigation of air bipolar ionization effects in cheese and kajmak craft production / Ispitivanje efekata primene bipolarne jonizacije vazduha u zanatskoj proizvodnji sira i kajmaka
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2010) -
Maturation of kajmak in controlled conditions / Zrenje kajmaka u kontrolisanim uslovima
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2005) -
Microstructure of kajmak skin layer made during kajmak production
(Croatian Dairy Union, Zagreb, 2020) -
Production of dairy products in hilly and mountain areas / Proizvodnja mliječnih prerađevina u uslovima brdsko-planinskog područja
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2000) -
Production procedure of the traditional quality kajmak in the industrial conditions / Postupak proizvodnje kajmaka tradicionalnog kvaliteta u uslovima industrijskog načina rada
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2004) -
The research of kajmak quality: Chemical, microbiological and sensor aspect / Ispitivanje kvaliteta kajmaka - hemijski, mikrobiološki i senzorni aspekt
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2006) -
A study on classification and characteristics of kajmak / Prilog proučavanju i klasifikaciji kajmaka
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2005)