Преглед аутора: "Obradović, Dragojlo"
Приказ резултата 1-11 од 11
-
Application of autochthonous lactic acid bacteria in the white brined cheese production / Primena autohtonih bakterija mlečne kiseline u proizvodnji belih sireva u salamuri
Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica; Barać, Miroljub; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo; Pudja, Predrag (Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2008) -
The application of autochthonous lactic acid bacteria in white brined cheese production
Radulović, Zorica; Miočinović, Jelena; Pudja, Predrag; Barać, Miroljub; Miloradović, Zorana; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo (Croatian Dairy Union, 2011) -
Characterization of autochthonous lactic acid bacteria genus Lactococcus / Karakterizacija autohtonih bakterija mlečne kiseline roda Lactococcus
Radulović, Zorica; Radin, Dragoslava; Barać, Miroljub; Djerovski, Jelena; Obradović, Dragojlo (Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2005) -
Growth and activity of mesophilic Lactococci in ultrafiltered milk / Rast i aktivnost mezofilnih Laktokoka u ultrafiltriranom mleku
Radulović, Zorica; Obradović, Dragojlo (Savez poljoprivrednih inženjera i tehničara, Beograd, 2000) -
The importance of trace ability system in the dairy industry / Značaj sistema sledljivosti za industriju mleka
Ristić, Gordana N.; Obradović, Dragojlo; Nikšić, Miomir; Storoy, Jostein (Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2005) -
Isolation and Characterisation of Bacteriocin and Aggregation-Promoting Factor Production in Lactococcus lactis ssp lactis BGBM50 Strain
Mirković, Nemanja; Radulović, Zorica; Uzelac, Gordana; Lozo, Jelena; Obradović, Dragojlo; Topisirović, Ljubiša; Kojić, Milan (University of Zagreb, 2015) -
Isolation and characterization of bacterial flora from farmhouse fermented milk products of Serbia and Montenegro / Izolacija i karakterizacija bakterijske flore iz autohtonih fermentisanih proizvoda Srbije i Crne Gore
Martinović, Aleksandra; Radulović, Zorica; Wind, Anette; Janzen, T.; Obradović, Dragojlo (Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd, 2005) -
Potentials of application adjunct cultures in cheese production / Potencijali primene dopunskih kultura u proizvodnji sireva
Obradović, Dragojlo; Radin, Dragoslava; Radulović, Zorica (Univerzitet u Novom Sadu - Poljoprivredni fakultet, Novi Sad i Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad, 2007) -
The ripening of uf white brined cheeses made with probiotic culture / Zrenje sireva od UF mleka sa probiotskim kulturama
Djerovski, Jelena; Pudja, Predrag; Radulović, Zorica; Obradović, Dragojlo; Martinović, Maja (Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2007) -
The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses / Karakterizacija autohtonih bakterija mlečne kiseline izolovanih iz belih sireva u salamuri
Radulović, Zorica; Radin, Dragoslava; Barać, Miroljub; Djerovski, Jelena; Paunović, Dušanka; Obradović, Dragojlo (Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2009) -
Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM (R) and Bifidobacterium lactis HN019 and their impact on sensory and theological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days
Laličić-Petronijević, Jovanka; Popov-Raljić, Jovanka; Obradović, Dragojlo; Radulović, Zorica; Paunović, Dušanka; Mirković, Milica; Pezo, Lato (Elsevier, Amsterdam, 2015)