Pregled tema: "gallic acid"
Prikaz rezultata 1-5 od 5
-
Influence of thermal treatment on phenolic compounds and antioxidant properties of oak acorns from Serbia
(Elsevier Sci Ltd, Oxford, 2007) -
Investigation of Reaction of Gallic Acid with Superoxide Radical Anion, Hydroxyl Radical and Methyl Peroxy Radical / Ispitivanje reakcije galne kiseline sa superoksid radikalom, hidroksilnim radikalom i metilperoksidnim radikalom
(19. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 07.- 08. 03. 2014., 2014) -
The natural product content of the selected Cabernet Franc wine samples originating from Serbia: a case study of phenolics
(Taylor & Francis Ltd, Abingdon, 2016) -
Protein composition in tofu of corrected quality / Proteinski sastav tofua korigovanog kvaliteta
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad, 2010) -
Scavening Potency of Anion of Gallic Acid with Different Radicals / Antioksidativni potencijal anjona galne kiseline u reakciji sa različitim radikalima
(19. Savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 07.- 08. 03. 2014., 2014)