Primena visokih temperatura u proizvodnji tvrdih sireva sa ciljem većeg iskorišćenja proteina mleka u odnosu na tradicionalan način izrade sa dodatkom lekovitog i aromatičnog bilja
Link to this page
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/APP/faces/project.xhtml?project_id=info%3Aeu-repo%2FgrantAgreement%2FMESTD%2FMPN2006-2010%2F20045%2FRS%2F%2F&item_offset=0&author_offset=0&sort_by=dc.date.issued
info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/MPN2006-2010/20045/RS//
Primena visokih temperatura u proizvodnji tvrdih sireva sa ciljem većeg iskorišćenja proteina mleka u odnosu na tradicionalan način izrade sa dodatkom lekovitog i aromatičnog bilja (en)
Примена високих температура у производњи тврдих сирева са циљем већег искоришћења протеина млека у односу на традиционалан начин израде са додатком лековитог и ароматичног биља (sr)
Primena visokih temperatura u proizvodnji tvrdih sireva sa ciljem većeg iskorišćenja proteina mleka u odnosu na tradicionalan način izrade sa dodatkom lekovitog i aromatičnog bilja (sr_RS)