Приказ основних података о документу

Hemijske i senzorne karakteristike Svrljiškog belog sira

dc.creatorMaćej, Ognjen
dc.creatorJovanović, Snežana
dc.creatorBarać, Miroljub
dc.creatorSeratlić, Sanja V.
dc.creatorVučić, Tanja
dc.date.accessioned2020-12-17T18:29:47Z
dc.date.available2020-12-17T18:29:47Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.issn1450-9156
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/969
dc.publisherInstitut za stočarstvo, Beograd
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceBiotechnology in Animal Husbandry
dc.titleChemical and sensory characteristics of Svrljig white cheeseen
dc.titleHemijske i senzorne karakteristike Svrljiškog belog sirasr
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseBY
dc.citation.epage373
dc.citation.issue5-6
dc.citation.other21(5-6): 369-373
dc.citation.spage369
dc.citation.volume21
dc.identifier.doi10.2298/BAH0506369M
dc.identifier.fulltexthttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/bitstream/id/4448/966.pdf
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу