Укупан број посета

Посете
Supplementary data for the article: Sknepnek, A.; Tomić, S.; Miletić, D.; Lević, S.; Čolić, M.; Nedović, V.; Nikšić, M. Fermentation Characteristics of Novel Coriolus Versicolor and Lentinus Edodes Kombucha Beverages and Immunomodulatory Potential of Their Polysaccharide Extracts. Food Chemistry 2021, 342, 128344. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128344.145

Укупан број посета током месеца

октобар 2023новембар 2023децембар 2023јануар 2024фебруар 2024март 2024април 2024
Supplementary data for the article: Sknepnek, A.; Tomić, S.; Miletić, D.; Lević, S.; Čolić, M.; Nedović, V.; Nikšić, M. Fermentation Characteristics of Novel Coriolus Versicolor and Lentinus Edodes Kombucha Beverages and Immunomodulatory Potential of Their Polysaccharide Extracts. Food Chemistry 2021, 342, 128344. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128344.152041215

Прегледи датотеке

Посете
Fermentation_characteristics_of_sup_2021.pdf347

Број посета по земљама

Посете
Сједињене Америчке Државе32
Немачка14
Того8
Serbia2
Француска1

Број посета по градовима

Посете
Ashburn15
Karlsruhe9
Hatzenbuhl4
Belgrade2
Strasbourg1