Укупан број посета

Посете
[The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional serbian white-brined cheeses] [Utjecaj in vitro digestije na antioksidativna svojstva u vodi topljivih i netopljivih proteinskih frakcija tradicionalnih srpskih bijelih sireva u salamuri]237

Укупан број посета током месеца

октобар 2023новембар 2023децембар 2023јануар 2024фебруар 2024март 2024април 2024
[The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional serbian white-brined cheeses] [Utjecaj in vitro digestije na antioksidativna svojstva u vodi topljivih i netopljivih proteinskih frakcija tradicionalnih srpskih bijelih sireva u salamuri]1171710775

Прегледи датотеке

Посете
The_effect_of_in_pub_2021.pdf169

Број посета по земљама

Посете
Кина54
Сједињене Америчке Државе32
Serbia20
Того8
Шведска5
Украјина2
Аустрија1
Ирска1
Иран1
Италија1

Број посета по градовима

Посете
Chongqing37
Belgrade17
Ashburn8
Odesa2
Taizhou2
Zhengzhou2
Bangkok1
Graz1
Guangzhou1
Huizhou1