Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
Influence of autochthonous lactic acid bacteria on the proteolysis, microstructure and sensory properties of low fat UF cheeses during ripening | 92 |
Укупан број посета током месеца
октобар 2023 | новембар 2023 | децембар 2023 | јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | април 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Influence of autochthonous lactic acid bacteria on the proteolysis, microstructure and sensory properties of low fat UF cheeses during ripening | 2 | 2 | 4 | 0 | 1 | 2 | 5 |
Број посета по земљама
Посете | |
---|---|
Сједињене Америчке Државе | 25 |
Шведска | 5 |
Serbia | 1 |
Русија | 1 |
Того | 1 |
Број посета по градовима
Посете | |
---|---|
Ashburn | 3 |
Chicago | 1 |