Приказ основних података о документу
Bezbednost hrane - od koncepta (HACCP) do sistema upravljanja (ISO 22000)
dc.creator | Radovanović, Radomir | |
dc.creator | Rajković, Andreja | |
dc.creator | Tomić, Nikola | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T19:48:24Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T19:48:24Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.issn | 0354-2408 | |
dc.identifier.uri | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2279 | |
dc.description.abstract | U ovom radu predstavljene su neke dileme koje već nekoliko godina prate konsultantske i sertifikacione aktivnosti po pitanju HACCP koncepta, koji su to standardi koji su u svoje zahteve inkorporirali HACCP principe i zašto je ISO 22000 standard, koji tek sada dokazuje svoju svrhu i svoje prednosti u odnosu na dosadašnja rešenje bezbednosti hrane koja se nalaze u primenu u industriji hrane. Na kraju, autori daju tumačenja nekih najznačajnijih novina koje je doneo ISO 22000. | sr |
dc.publisher | Poslovna politika AD, Beograd | |
dc.rights | openAccess | |
dc.source | Kvalitet | |
dc.subject | bezbednost hrane | sr |
dc.subject | HACCP | sr |
dc.subject | sistem upravljanja | sr |
dc.title | Bezbednost hrane - od koncepta (HACCP) do sistema upravljanja (ISO 22000) | sr |
dc.type | article | |
dc.rights.license | ARR | |
dc.citation.epage | 53 | |
dc.citation.issue | 1-2 | |
dc.citation.other | 20(1-2): 49-53 | |
dc.citation.spage | 49 | |
dc.citation.volume | 20 | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_2279 | |
dc.type.version | publishedVersion |
Документи
Датотеке | Величина | Формат | Преглед |
---|---|---|---|
Уз овај запис нема датотека. |