Pregled autora: "Fetahagić, Safet"
Prikaz rezultata 1-4 od 4
-
The influence of applied heat treatments on whey protein denaturation / Uticaj primenjenih termičkih tretmana na denaturaciju serum proteina
Fetahagić, Safet; Maćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D.; Jovanović, Snežana (Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2002) -
The influence of different heat treatments on the content and distribution of nitrogen matter from milk to sera obtained by aced coagulation of milk with glucono-δ-lactone (GDL) / Uticaj različitih termičkih tretmana na sadržaj i distribuciju azota iz mleka u mlečni serum dobijen koagulacijom mleka pomoću glukono-δ-laktona (GDL)
Fetahagić, Safet; Maćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D.; Jovanović, Snežana (Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2001) -
The influence of GDL concentration on milk pH change during acid coagulation / Uticaj koncentracije GDL-a na promenu pH vrednosti mleka tokom kisele koagulacije
Fetahagić, Safet; Maćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D.; Jovanović, Snežana (Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2002) -
Influence of selected factors on the viscosity of set style yogurt and acid casein gel at constant speed of spindle rotation / Uticaj odabranih faktora na viskozitet čvrstog jogurta i kiselog kazeinskog gela pri konstantnoj brzini rotacije vretena
Fetahagić, Safet; Denin-Djurdjević, Jelena D.; Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen (Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2004)