Приказ основних података о документу

dc.creatorSavić, S.
dc.creatorStikić, Radmila
dc.creatorSrdić, M.
dc.creatorSavić, Dubravka
dc.creatorJovanović, Zorica
dc.creatorProkić, V
dc.creatorZdravković, P.
dc.date.accessioned2020-12-17T18:20:28Z
dc.date.available2020-12-17T18:20:28Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.issn0137-5881
dc.identifier.urihttp://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/819
dc.publisherSpringer Heidelberg, Heidelberg
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceActa Physiologiae Plantarum
dc.titleThe effect of partial root drying on growth, quality of fruits and ions content on tomato (lycopersicon esculentum l.)en
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage70
dc.citation.issue3
dc.citation.other26(3): 70-70
dc.citation.rankM23
dc.citation.spage70
dc.citation.volume26
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_819
dc.identifier.wos000205415400179
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу