Ukupan broj poseta

Posete
Supplementary data for the article: Sknepnek, A.; Tomić, S.; Miletić, D.; Lević, S.; Čolić, M.; Nedović, V.; Nikšić, M. Fermentation Characteristics of Novel Coriolus Versicolor and Lentinus Edodes Kombucha Beverages and Immunomodulatory Potential of Their Polysaccharide Extracts. Food Chemistry 2021, 342, 128344. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128344.149

Ukupan broj poseta tokom meseca

новембар 2023децембар 2023јануар 2024фебруар 2024март 2024април 2024мај 2024
Supplementary data for the article: Sknepnek, A.; Tomić, S.; Miletić, D.; Lević, S.; Čolić, M.; Nedović, V.; Nikšić, M. Fermentation Characteristics of Novel Coriolus Versicolor and Lentinus Edodes Kombucha Beverages and Immunomodulatory Potential of Their Polysaccharide Extracts. Food Chemistry 2021, 342, 128344. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128344.520412163

Pregledi datoteke

Posete
Fermentation_characteristics_of_sup_2021.pdf354

Broj poseta po zemljama

Posete
Сједињене Америчке Државе32
Немачка14
Того8
Serbia2
Француска1

Broj poseta po gradovima

Posete
Ashburn15
Karlsruhe9
Hatzenbuhl4
Belgrade2
Strasbourg1