Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
Physical, Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of a Probiotic Beverage Produced from Different Mixtures of Cow's Milk and Soy Beverage by Lactobacillus acidophilus La5 and Yoghurt Culture | 109 |
Укупан број посета током месеца
октобар 2023 | новембар 2023 | децембар 2023 | јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | април 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Physical, Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of a Probiotic Beverage Produced from Different Mixtures of Cow's Milk and Soy Beverage by Lactobacillus acidophilus La5 and Yoghurt Culture | 1 | 3 | 9 | 1 | 1 | 2 | 11 |
Прегледи датотеке
Посете | |
---|---|
5003.pdf | 153 |
Број посета по земљама
Посете | |
---|---|
Сједињене Америчке Државе | 34 |
Индонезија | 4 |
Кина | 3 |
Тајланд | 3 |
Индија | 2 |
Уједињени Арапски Емирати | 1 |
Немачка | 1 |
Кенија | 1 |
Македонија | 1 |
Нигерија | 1 |
Број посета по градовима
Посете | |
---|---|
Ashburn | 10 |
Bangkok | 2 |
Cibubur | 2 |
Bitola | 1 |
Frankfurt am Main | 1 |
Haikou | 1 |
Harbin | 1 |
Hefei | 1 |
Lagos | 1 |
Salaya | 1 |