Преглед Radovi istraživača / Researchers’ publications аутора: "Zdravković, Igor"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Characteristics of ice cream with lower fat content / Karakteristike sladoleda sa smanjenim sadržajem masti
Vučić, Tanja; Jovanović, Snežana; Jovčić, Ana; Zdravković, Igor (Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2009) -
The effect of heat treatment of caprine milk on the composition of cheese whey
Miloradović, Zorana; Maćej, Ognjen; Kljajević, Nemanja; Jovanović, Snežana; Vučić, Tanja; Zdravković, Igor (Elsevier Sci Ltd, Oxford, 2016) -
The effect of ultrasound treatment on characteristics of set yoghurt made from goat milk during storage / Uticaj ultrazvučnog tretmana na karakteristike čvrstog jogurta od kozijeg mleka tokom skladištenja
Vučić, Tanja; Jovanović, Snežana; Kljajević, Nemanja; Zdravković, Igor; Maćej, Ognjen (Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2010) -
Influence of the frozen storage period on the coagulation properties of caprine milk
Kljajević, Nemanja; Jovanović, Snežana; Miloradović, Zorana; Maćej, Ognjen; Vučić, Tanja; Zdravković, Igor (Elsevier Sci Ltd, Oxford, 2016) -
The influence of ultrasound on fermentation of goat milk supplemented with whey protein concentrates / Uticaj ultrazvuka na fermentaciju kozijeg mleka sa dodatkom koncentrata proteina surutke
Vučić, Tanja; Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Zdravković, Igor; Miloradović, Zorana; Gračanac, Bojana M. (Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2012) -
The influence of whey protein concentrates on characteristics of set-style yoghurt made from goat milk during storage / Uticaj koncentrata proteina surutke na karakteristike čvrstog jogurta od kozjeg mleka tokom skladištenja
Vučić, Tanja; Jovanović, Snežana; Zdravković, Igor; Maćej, Ognjen (Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2011)