Приказ основних података о документу
Bezbednost hrane - Američka praksa
dc.creator | Tomašević, Igor | |
dc.date.accessioned | 2020-12-17T18:33:57Z | |
dc.date.available | 2020-12-17T18:33:57Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.issn | 0354-2408 | |
dc.identifier.uri | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1037 | |
dc.description.abstract | Prema zvaničnim podacima, u periodu od početka obavezne primene HACCP koncepta u industriji mesa (1996-2003), značajno je smanjen broj infekcija izazvanih hranom kontaminiranom patogenim mikroorganizmima koji se nalaze u sistemu monitoringa u devet država SAD. Tako je uzrok kontaminacije i oboljenja, izazvan prisustvom E.Coli O157smanjen za 43 %, Campylobacter za 29 %, Salmonella za 19%, a Listeria za 21%. | sr |
dc.publisher | Poslovna politika AD, Beograd | |
dc.rights | openAccess | |
dc.source | Kvalitet | |
dc.title | Bezbednost hrane - Američka praksa | sr |
dc.type | article | |
dc.rights.license | ARR | |
dc.citation.epage | 68 | |
dc.citation.issue | 9-10 | |
dc.citation.other | 15(9-10): 62-68 | |
dc.citation.spage | 62 | |
dc.citation.volume | 15 | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_1037 | |
dc.type.version | publishedVersion |
Документи
Датотеке | Величина | Формат | Преглед |
---|---|---|---|
Уз овај запис нема датотека. |